PortraitPro Forums
Blue spots - Printable Version

+- PortraitPro Forums (http://forum.portraitprofessional.com)
+-- Forum: PortraitPro software (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: User's hints and tips (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Thread: Blue spots (/showthread.php?tid=916)



Blue spots - Raveonoke - 02-27-2011

Hi all, Im using PP studio edition V10
Ive just imported a B&W photo and all as normal till i tried using the  touching up brush, this just leaves a Blue mark where ever I use the brush tool. no rendering or changes happen but the its like ive used a blue paint brush...
As anyone come across this maybe i could do with some one from PP helping me out on this to see if its something im doing

Cheers in advance.. Dave

I will save a sample and post shortly...

added blue dots .jpg


RE: Blue spots - admin - 02-28-2011

This sounds like a bug in an old version of PP. Try checking for updates (in the help menu) to get the latest version and see if the problem goes away.

Tony


RE: Blue spots - Skids - 02-28-2011

Raveonoke Wrote:Hi all, Im using PP studio edition V10
Ive just imported a B&W photo and all as normal till i tried using the  touching up brush, this just leaves a Blue mark where ever I use the brush tool. no rendering or changes happen but the its like ive used a blue paint brush...
As anyone come across this maybe i could do with some one from PP helping me out on this to see if its something im doing

Cheers in advance.. Dave

I will save a sample and post shortly...

added blue dots .jpg


This was covered and resolved in my post

http://www.portraitprofessional.com/Forum/showthread.php?tid=876

Like was mentioned, the latest version fixes it