PortraitPro Forums
UpGrade to New Portrait Pro - Printable Version

+- PortraitPro Forums (http://forum.portraitprofessional.com)
+-- Forum: PortraitPro software (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Frequently Asked Questions (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Installing and upgrading (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=17)
+---- Thread: UpGrade to New Portrait Pro (/showthread.php?tid=5352)



UpGrade to New Portrait Pro - tunney - 07-26-2017

First of all I am under a 27 inch Mac and have Portrait Pro 15 Studio Max installed on my system (15.7 - 64 bit) I would be interested in upgrading to the Body Max version but want to know how it changes body mass etc on a busy background other than white, grey or one simple colour like blue. The samples, or most samples show it conducting itself on very simple backgrounds like white, grey etc.

Tunney


RE: UpGrade to New Portrait Pro - ErikaAnthropics - 07-28-2017

Hi Tunney,

If you are working with a busy background and notice background distortion, You can use the "drag" tool to make gross changes to the background (roughly re-align object etc.). Then use the "repair" tool to fix and small distortions. Alternately, you can use the "revert" tool (select the repair tool and hold down shift) to move parts of the image back to their original positions.

You can download the free trial to test here: http://www.portraitprobody.com/download/


RE: UpGrade to New Portrait Pro - tunney - 07-28-2017

Thanks for your reply..

Tunney


RE: UpGrade to New Portrait Pro - Franklin - 09-28-2017

never mind, figured it out, just upgraded to pp17 but plugin wasn't working in photoshop after install. Opened portrait pro and did plugin a 2nd time, now it works in photoshop. (Mac running Yosemite)


RE: UpGrade to New Portrait Pro - tebogan - 07-04-2018

(07-04-2018, 03:19 PM)jeniferpandey Wrote: hello,
i dint wanted to post a new thread and this seeemed like . a relevant thread
PortraitPro has been constantly crashing on Mac running High Sierra 4.9 Mac OS X 10.7 Lion.
this started with  the upgrade
I've the error logs where do I send them?

Please enter a support ticket at:    https://support.anthropics.com