PortraitPro Forums
how to install plugin - Printable Version

+- PortraitPro Forums (http://forum.portraitprofessional.com)
+-- Forum: PortraitPro software (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Frequently Asked Questions (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Forum: Installing and upgrading (http://forum.portraitprofessional.com/forumdisplay.php?fid=17)
+---- Thread: how to install plugin (/showthread.php?tid=3392)



how to install plugin - bcgal00 - 01-30-2013

I installed PortraitPro and it is a standalone but would like to use it as a plugin in sc5. II followed instructions (File>settings) and looked for plugin tab but there was none. I have no idea what to do. Can anyone help?




RE: how to install plugin - tebogan - 01-31-2013

(01-30-2013, 11:22 PM)bcgal00 Wrote: I installed PortraitPro and it is a standalone but would like to use it as a plugin in sc5. II followed instructions (File>settings) and looked for plugin tab but there was none. I have no idea what to do. Can anyone help?

There are 3 editions of the software, Standard, Studio and Studio64. The standard edition is not available with the plug in.
You can see the differences at: http://www.portraitprofessional.com/editions/

If you have the Standard edition, you can simply upgrade to the other editions
by paying the difference from one edition to the next if you had purchased version 11. For all other versions, would be best to submit a support ticket at:

http://www.portraitprofessional.com/support/index.php?page=login&return=ticket_submit

Hope this helps.




RE: how to install plugin - williamting - 01-31-2013

Just an additional point, the plugin, if available, is under Filter->Anthropics.


RE: how to install plugin - bcgal00 - 02-01-2013

thx for the info. I didn't realize when I purchased that I had the wrong one so will look at upgrading.